ECG Alert

Heart Monitoring Device

Online Heart Healthcare

ECGalert: Технологија за следење на работата на срцето

Кои типови услуги можам да ги нудам со ECGalert?

 

ЕКГ на лице место

10 сек - 20 мин

Препорачана цена: 500 ден

Дневно ЕКГ

1-3 дена

Препорачана цена: 1400 ден

Долготрајно ЕКГ

7-30 дена

Препорачана цена: 2000 ден

Untitled+design.jpg
 

Цена на сензор:

29.900 денари

 

1 година гаранција

Цена на веб апликација за анализа на ЕКГ:

  • дневно* 290 денари

  • месечно 2.900 денари

  • годишно 29.900 денари

*Се плаќа само за оние денови кога се користи

 
 
 

Заинтересирани сте за соработка?

Оставете ги вашите детали за контакт и ќе ве побараме.